В неделя в Аржентина ще се проведат първични избори в

...
 В неделя в Аржентина ще се проведат първични избори в
Коментари Харесай

Гневът и апатията на избирателите са надвиснали над първичните избори в Аржентина

 В неделя в Аржентина ще се проведат първоначални избори в цялата страна, които ще се трансфорат в голямо допитване до гласоподавателите преди общите избори през октомври, на фона на гнева и апатията на много хора поради трицифрената инфлация и възходящата беднотия, оповестява.

Първичните избори - открит и наложителен избор - ще решат напрегнатата конкуренция за водач на консервативния опозиционен блок и ще потвърдят претендента на ръководещата перонистка коалиция - министъра на стопанската система Серхио Маса. Те ще покажат също по този начин дали либералът Хавиер Милеи, който се радва на високи резултати в социологическите изследвания, в действителност се харесва на гласоподавателите.

По улиците на столицата Буенос Айрес доста гласоподаватели към момента не бяха взели решение, което е отражение на социологическите изследвания, показващи висока степен на неустановеност. Много хора отхвърлят обичайните перонистки и консервативни обединения, до момента в който умерените се опасяват от възхода на Милеи.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР